Libor Šmoldas Organ Trio
Libor Šmoldas Organ Trio vás překvapí přívalem pozitivní energie, s níž hraje vlastní skladby, vycházející nejen z jazzové tradice, ale silně se opírající o blues, funk a soul 60. let. Libor si přizval ke spolupráci vynikajícího varhaníka Jakuba Zomera, jehož popularita u českého jazzového publika neustále stoupá, a bubeníka Dano Šoltise známého například z Vertiga […]
Na víkend jsme si pro vás opět kromě stálého menu připravili lákavou nabídku.
Tentokrát ve východním stylu 🥢🍤🍝🍜
PHO - GA
UDON NUDLE ... Zobrazit víceZobrazit méně
Okomentovat na Facebooku
Polední menu 17.10.
Jídla si můžete vychutnat přímo u nás, nebo si je objednávat na telefonním čísle 731 593 894, nebo 311 612 239 (od 9,30 hod. pevná linka) Otevřeno máme 11.00-22.00
Jídlo si také můžete objednat přes aplikaci FOODORA. V aplikaci je možno platit kartou online. Po Buštěhradě rozvážíme zdarmamdo 14,00 hod. Rozvozy je možné platit pouze hotově ... Zobrazit víceZobrazit méně
Okomentovat na Facebooku
Polední menu 16.10.
Jídla si můžete vychutnat přímo u nás, nebo si je objednávat na telefonním čísle 731 593 894, nebo 311 612 239 (od 9,30 hod. pevná linka) Otevřeno máme 11.00-22.00
Jídlo si také můžete objednat přes aplikaci FOODORA. V aplikaci je možno platit kartou online. Po Buštěhradě rozvážíme zdarma. Rozvozy je možné platit pouze hotově ... Zobrazit víceZobrazit méně
Okomentovat na Facebooku
Obsah teď není dostupný ... Zobrazit víceZobrazit méně
Obsah teď není dostupný
Když se to stane, obvykle je to kvůli tomu, že vlastník obsah sdílel jen s malou skupinou lidí, změnil nastavení soukromí, nebo byl obsah odebrán.Okomentovat na Facebooku
Polední menu 10.10.
Jídla si můžete vychutnat přímo u nás, nebo si je objednávat na telefonním čísle 731 593 894, nebo 311 612 239 (od 9,30 hod. pevná linka) Otevřeno máme 11.00-22.00
Jídlo si také můžete objednat přes aplikaci FOODORA. V aplikaci je možno platit kartou online. Po Buštěhradě rozvážíme zdarma. Rozvozy je možné platit pouze hotově ... Zobrazit víceZobrazit méně
Okomentovat na Facebooku