Rozverná komedie z prostředí buržoazního salónu začátku 20. století plná překvapení, nečekaných zvratů, komických situací a gagů. Mladý milovník se vetře do přízně vdané dámy s nekalými úmysly. Komorník tuší, že není tím, za koho se vydává. Ale i on to možná jen hraje. A nehrajou si nakonec všichni na někoho jiného?
- akce již proběhla.
Divadlo KiX
Výroční čaj
KiX slaví 10 let. Dejte si s námi šálek něčěho dobrého.
5 dubna @ 19:30 - 21:30
... Zobrazit víceZobrazit méně
Okomentovat na Facebooku
Naše speciální víkendová nabídkaVíkendová nabídka v Aktoffce:
kromě stálého menu jsme si pro vás na tento víkend připravili:
POLÉVKA: Hladká Ančka (staročeská polévka s houbami, zakysanou smetanou a bramborami)
HLAVNÍ JÍDLA: Pečená kachna s houskovým knedlíkem a dušeným červeným zelím
Vepřová kotleta na grilu s houbovým ragú a chřestovým salátem
DEZERT: Teplý jablečný závin s vanilkovou omáčkou a zmrzlinou ... Zobrazit víceZobrazit méně
Okomentovat na Facebooku
Víkendová nabídka v Aktoffce:
kromě stálého menu jsme si pro vás na tento víkend připravili:
POLÉVKA: Hladká Ančka (staročeská polévka s houbami, zakysanou smetanou a bramborami)
HLAVNÍ JÍDLA: Pečená kachna s houskovým knedlíkem a dušeným červeným zelím
Vepřová kotleta na grilu s houbovým ragú a chřestovým salátem
DEZERT: Teplý jablečný závin s vanilkovou omáčkou a zmrzlinou ... Zobrazit víceZobrazit méně
Okomentovat na Facebooku
Polední menu 26.4.
Jídla si můžete vychutnat přímo u nás, nebo si je objednávat na telefonním čísle 731 593 894 (od 9,30 hod. pevná linka) Otevřeno máme 11.00-22.00
Jídlo si také můžete objednat přes aplikaci FOODORA. V aplikaci je možno platit kartou online. Po Buštěhradě rozvážíme zdarma ... Zobrazit víceZobrazit méně
Okomentovat na Facebooku
Polední menu 25.4.
Jídla si můžete vychutnat přímo u nás, nebo si je objednávat na telefonním čísle 731 593 894 (od 9,30 hod. pevná linka) Otevřeno máme 11.00-22.00
Jídlo si také můžete objednat přes aplikaci FOODORA. V aplikaci je možno platit kartou online. Po Buštěhradě rozvážíme zdarma ... Zobrazit víceZobrazit méně
Okomentovat na Facebooku